Lütfen Bekleyiniz..

Yükleniyor...

Neolyte Tablet ®

Neolyte Tablet ®

Sıvı kaybına yeni nesil çözüm.

Neolyte efervesan tablet buzağı, kuzu, oğlak ve taylarda uygulanan ishal tedavilerinde hasta hayvanlardaki sıvı kaybının ve artan elektrolit ihtiyacının hızlı bir şekilde giderilmesi, 97,7mmol/l SID değeri sayesinde metabolik asidozun tamponlanması ve genel vücut direncin arttırılmasıyla tedavi başarısının yükseltilmesini sağlar.

Suda kolay eriyebilen bir oral destek ürünüdür. İçerdiği yüksek miktardaki laktoz sayesinde iyi bir enerji kaynağı oluştururken kullanılan özel aromatikler hasta hayvanın kolaylıkla içmesini sağlar.

Bileşiminde bulunan Sitrik asit ile enterik patojenlere karşı barsak lümeninde lokal etkinlik sağlar. Ayrıca içeriğinde bulunan Glutamik asit ve Glisin; barsak villuslarının direncini yükselterek villus atrofilerine karşı koruyucu etkinlik sağlar, barsak lümeninden sodyumun(Na) ve suyun emilimini arttırır.

  • Kullanım Şekli
  • Ambalaj

37oC’deki 1 litre içme suyunda 50 g’ lık bir adet efervesan tablet çözdürülür. Buzağılara ve Taylara 1 – 7 gün süre ile günde 2 – 3 defa bu çözeltiden 1’ er veya 2’ şer litre, Kuzulara ve Oğlaklara 1 – 7 gün süre ile  günde 2 – 3 defa  100’er ml  içirilerek kullanılır.

Karışım her zaman taze olarak hazırlanmalıdır.

Kullanmadan önce bir veteriner hekimine veya besleme uzmanına danışınız.

 

He bir efervesan tablet 50gr dır.